MÜŞTERİ HİZMETLERİ (0212) 320 88 90
E-POSTA destek[@]msiservismerkezi.com
Çalışma Saati 09:00 - 19:00
Arıza Tespit Formu

Msi Yedek Parçaları

Msi Yedek Parçaları

Msi Yedek Parçaları ;  Her bir akıllı cihaz, elektronik cihaz ve dijital cihazlarda olduğu gibi notebook ve laptoplar için de yedek parçaları oldukça önemlidir. Bilgisayar üretici firmalar daha sonradan cihazların arıza yapması olasılığının yüksek olması nedeni ile bilgisayarların tüm parçalarının üretimini yapmaktadır.

Msi Yedek Parçaları

Orijinal olarak yapılan bu üretim bilgisayarların parçaları arıza yaptığında birebir bilgisayarların parçaları değiştirilerek bilgisayarların arızaları tamir edilmektedir. Bilgisayarların tamirini yapabilmek için sadece orijinal parçalar ile eski parçaların değişiminin yapılması yeterli değildir. Uzman dokunuşları her zaman bilgisayarların daha iyi duruma gelmesini sağlayabilir. Parça değişimi, bilgisayar tamiri yapmak, bilgisayar bakımı yapmak her zaman uzmanlık isteyen bir iştir.

Msi servisleri olarak uzun bir süreden beri siz değerli müşterilerimize bilgisayar tamir, bilgisayar bakım ve bilgisayar iyileştirme hizmeti vermekteyiz. Tüm hizmetlerimizden faydalanmak için bizlere telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlar çoğunlukla bilgisayar kullanıcılarının taşınabilir olduğu için tercih etmiş oldukları cihaz türleridir. Bu cihazlar ev ortamında kullanıldığı gibi, okullarda, otobüslerde, kafelerde, parklarda ve daha fazla dış alanlarda da kullanılmaktadır.

Laptopa Sert Cisim Çarpması Nedeni İle Oluşan Arızalar

Laptop ve notebook bilgisayarlar bilgisayar kullanıcıları tarafından en sık tercih edilen cihaz türleridir. Bu cihazların arızalanmasının nedenlerinden birisi de cihazların her alanda kullanıldığı için sert cisimlere çarpmaktan kurtulamaması veya buna benzer bir kaza olan yere düşme ile oluşan arızalardan kaçındırılamamasıdır. Notebook ve laptop tipi cihazlar yere düşerek arıza yaptıklarında genellikle kırılan parçaları nedeni ile hasar görmektedir.

Hasar gören cihazın parçaları Msi laptop yedek parça satışı yapan firmamız tarafından değişim yapılarak iyileştirilebilmektedir. Her çeşit tamir ve bakımı yapan firmamız 7/24 siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Msi yedek parça servisi olarak yere düşen veya sert bir cisim çarpan cihazlarda; ekran kırıkları, kasa kırıkları, şarj yeri kırıkları, batarya arızaları, klavye kırıkları ve fare arızaları görülebilir.

Kırılarak arıza yapan cihazların tümünde parça değişimi yapılarak iyileştirilmeye gidilmesi gereklidir. Tarafımızca yapılan laptop parça değişimleri, notebook parça değişimleri ve tüm bakım türleri garanti kapsamı altında değerlendirilmektedir.

 

 

Comments are closed.

Msi Servis Partner orjinal yedek parça aksesuar satış ve satış sonrası onarım tamir servis hizmetleri olarak 7/24 hizmetinizdeyiz. arızalı ürün ve gereksinimlerinizde ücretsiz kargo ile hizmetinizdeyiz.

Msi Servis Merkezi

Tecra Bilişim Teknolojileri
Perpa Ticaret Merkezi B Blok
Kat: 9 No:1337- B3
Okmeydanı / Şişli / İstanbul

(0212) 222 88 90

(0212) 320 88 90

(0212) 222 88 92

destek[@]msiservismerkezi.com

Çalışma Saatleri 09:00 – 19:00

Msi Servis | Msi Notebook Servis | Msi Laptop Servisi © 2018 Tüm hakları saklıdır.
Call Now ButtonHemen Ara..