Msi Anakart Onarımı : Anakartlar dizüstü bilgisayarlarda veya masaüstü bilgisayarlarda en değerli çalıştırıcı parçalardan birisidir. Yani anakartlar olmadan bir bilgisayarın kullanılabilmesi mümkün değildir. Devre kartları olarak da bilinen anakartlar tüm cihaz iç kısmında bulunan parçalar ile bağlantısı olduğu için anakart olarak anılmaktadır. Anakart arızalarının oluşmasında bir çok sebep olabilir. Genellikle taşınabilir cihazlar olduğu için notebook ve laptop tipi bilgisayarların anakart parçaları düşmeye bağlı olarak arızalanır. Laptop ve notebook tipi cihazlarda soğutucu kullanmamak da anakartların arızalanmasına neden olabilir. Msi anakart onarımı yapan firmamız daha çok onarım yerine anakartların değişimini yaparak cihazların tamir olunmasını önermektedir. Zira anakartların yapıları biraz karmaşıktır. Tamir olasılığı çoğunlukla bulunmayan bu parçalar değişim yaparak iyileştirme yönüne gidilebilir. Anakartlar birebir aynı marka ve model olmaları gerekir değişimleri yapılması için. Değişimi yapılan cihazdaki parça birebir aynı olduğunda yeni alınmış gibi cihaz kullanıma devam edilebilir. Anakart, işlemci ve ram arızalarının tümünde bu şekildedir. Notebook ve laptop anakart satışı yedek parça satışımız arasında yapılmaktadır.

Msi teknik servisi olarak anakart değişimine ihtiyaç duyulmadan önce mutlaka her yıl düzenli olarak iki kez olmak üzere cihazlarınızın bakımını yaptırmanızı tavsiye etmekteyiz. Bakımı düzenli bir şekilde yapılan tüm laptop ve notebook bilgisayarlar uzun süre kullanılabilir. Cihazların en sık arızalanmasına neden genellikle iç kısımlarına biriken tozdur. Tozlar cihazın fan ve diğer parçalarının çalışmasını engelleyerek dışarıya çeşitli sesler çıkartarak kullanıcılarını huzursuz eder. Cihazların en sık arıza gösterdikleri alan msi servisi olarak rastladığımız düşme ve cihazların üzerine bir takım sıvıların dökülmesidir. Sıvı arızalarında hızlı bir şekilde sıvı cihazın üst kısmından temizlenmeli ve daha sonrasında sıvı arızası için mutlaka servise müracaat edilmelidir. Anakart arızalarının oluşmasındaki nedenler genellikle düşmeden kaynaklanmaktadır. Düşme sonrasında laptop ve notebooklar anakart arızaları ile birlikte bir çok arızayı birlikte gösterebilir. Ekran kırıkları, üst kasa kırıkları ve alt kasa kırıkları cihazın düşmesi ile ortaya çıkabilecek arıza çeşitlerinden sadece bir kaçıdır. Cihazlarda genellikle düşmeye bağlı olarak şarj girişi yeri arızaları da sıklıkla görülen arızalar arasındadır.

Msi Servis Partner orjinal yedek parça aksesuar satış ve satış sonrası onarım tamir servis hizmetleri olarak 7/24 hizmetinizdeyiz. arızalı ürün ve gereksinimlerinizde ücretsiz kargo ile hizmetinizdeyiz.

Msi Servis Merkezi

Tecra Bilişim Teknolojileri
Perpa Ticaret Merkezi B Blok
Kat: 9 No:1337- B3
Okmeydanı / Şişli / İstanbul

(0212) 222 88 90

(0212) 320 88 90

(0212) 222 88 92

destek[@]msiservismerkezi.com

Çalışma Saatleri 09:00 – 19:00

Msi Servis | Msi Notebook Servis | Msi Laptop Servisi © 2018 Tüm hakları saklıdır.